powered by:
 Forside  Om skolen  Nyheder  Online tilmelding  Program  Grillaften  Instruktører  Tilmeldte spillere  Holdlister  Hjælpere  Overnatning  Kontakt

Overlæggeren er fortsat høj på årets Summer Hockeycamp 2019

Overlæggeren er fortsat sat højt hos Herning Ishockeyklub, og har igen i år fundet en hovedinstruktør der vil kunne give alle deltagere muligheden, for at tage udviklingen og drømmene til et helt nyt niveau. Det er endnu engang lykkedes os, at tilknytte Skills Coach Bernie Cassell fra New York Islanders, som siden 2010, har været med til at udvikle tekniske skills hos nogle af verdens allerbedste hockeyspillere, og herunder naturligvis også Frans Nielsen da han spillede i New York Islanders

Herudover er det også lykkedes os, at kunne tilknytte Tim Yuhas der ligeledes med stor succes har været her tidligere. Tim er én af de førende eksperter indenfor styrke, balance og menneskelig performance i USA, hvor han tilbage i 1991 gennemførte en bachelor fra Connecticut Universitet.

Tim har gennem sit eget firma Yuhas Performance Training arbejdet med specialtræning til professionelle atleter, High School elever og College studerende.

Idag arbejder Tim med atleter på mange forskellige niveauer inkl. olympiske atleter, professionelle spillere fra NHL, MLB, WNBA, MLL og NFL.

Der er masser at glæde sig til, når Herning Ishockey Klub i uge 32 igen slår dørene op til den traditionelle hockeycamp. Alle landets håbefulde talenter har muligheden for at deltage på samme is, og med selvsamme hockeykultur, som har skabt NHL profiler som Frederik Andersen, Peter Regin, Nicklas Jensen, Oliver Bjorkstrand og ikke mindst Frans Nielsen.

Med fokus på hver enkelt hockeyspillers udviklingsmuligheder og kompetencer, vil Bernie og hans team bygge på færdighederne og ikke mindst give nogle fantastiske værktøjer til den videre udvikling. Det bliver en uge med masser af kvalitet hentet helt fra toppen af NHL, og vi er stolte af, at kunne tilbyde DIG muligheden for en helt unik Hockeycamp 2019.

Tilmeld dig allerede nu til Summer Hockeycamp 2019 http://www.summerhockey.herningik.dk/icehockeyschool/register.php, hvis du vil være sikker på en af de attraktive pladser!

 

arnepoulsen hotelherning reklametryk